Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Okosan vezérelni

5 évvel ezelőtt, amikor az MDT útjára bocsájtotta az első monoblokkos KNX üvegtaszterét, megtörte a tradicionális fejlesztési irányt. Korábban a gyártók a szokványos szerelvény családjaikba illesztették be a KNX terepi készülékeket. 55*55 és 63*63 mm-es méretek voltak elterjedve. Gyártmányait a németországi Engelskirchenben tervező és gyártó cégre mindig is jellemző volt az innovatív megközelítés. Készülékei iránymutató módon ötvözik a  korszerű megjelenést és az előre mutató műszaki szemléletet.

A KNX taszterektől számos funkciót várhatunk el. 
Az alapfunkciók 
- világítás kapcsolás, dimmelés, értékre állítás
- árnyékoló fel-le működtetés, megállítás, pozícióba állítás
- RGB vezérlés
- hőmérséklet beállítása, üzemmódok választása
                 mellett megtaláljuk az összetett vezérlési feladatokat is úgy mint
- világítási képek
- kapcsolási képek
                 előhívása.
    A színes LCD kijelzőn leolvashatjuk a működésre jellemző értékeket (pl hőmérséklet), állapotokat. Ezek megjelenítésére dekoratív ikonok közül választhatjuk ki a számunkra tetszőt és megfelelőt. Az érintőfelületek mellett kimaszkolt – látszólag LED - kijelző felületek programozhatók a státuszok visszajelzésére. A kijelző háttér lehet fehér vagy fekete, amelyek közti váltást éjjeli vagy nappali megjelenésként is definiálhatjuk. 5 fokozatban tudjuk a kijelző és a dekor ledek fényerejét dimmelni.
    A kapcsolásokat, vezérléseket érintőfelületeken keresztül indíthatjuk. Lehetőségünk van programoból beállítani, hogy 6, 8, vagy 12 érintő felületre van szükség. Beállíthatunk rövid, hosszű vagy extra hosszú érintést amelyekhez különböző funkciókat határozhatunk meg.
    A fekete vagy fehér üveg felület dekoratív és higiénikus. Takarítása és baktérium mentesítését „takarítás „ funkció teszi egyszerűvé.