Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KNX Taster 55 a fekete készülék család

KNX Taster 55 a fekete készülék család

13 éve indult az MDT 55*55mm-es KNX taszter család sikeres pályafutása. Először matt, majd a fényes felületű verzió is választhatóvá vált. 2-4-6-8 gombos taszterek termosztátok, mozgásérzékelő, levegőminőség és páratartalom érzékelők képezik a kínálat gerincét.
    Az MDT Technologies döntéshozói most érezték, hogy eljött az idő a termékkínálat 
bővítéséhez. Szeptember elején útjára indították a fekete 55*55 mm-es termékcsaládot.

     A Smart 55 vezérlő a flotta zászlóshajója: 4 mechanikus nyomógombbal és aktív LCD színes kijelzővel rendelkezik. Szabadon programozható és paraméterezhető szövegmező és szimbólumok állnak rendelkezésre minden gombhoz és minden funkcióhoz. Innovatív vezérléssel különböző kapcsolási képek és funkciók, hosszú vagy extra hosszú gomb megnyomással indíthatóak el . Ez a készülék rendelhető hőmérséklet/páratartalom érzékelővel vagy anélkül is. (1.kép)

    A Smart 55 árnyékolóvezérlő 4 mechanikus gombbal, aktív LCD színes kijelzővel és beépített időzítővel rendelkezik. A kijelző megjeleníti az árnyékolók állapotát és a hozzájuk tartozó szöveges üzeneteket – pl. a szélriasztások. Az integrált időzítő a napi/heti/asztro kapcsolási funkció mellett automatikus szabadság időzítést  is lehetővé tesz.(2.kép)

Semmilyen mozgás nem kerüli el a Smart 55 mozgásérzékelő figyelmét. A 2 piroérzékelő a nagy felbontású lencsén keresztül a mozgás irányát is érzékeli. A nappali/éjszakai mozgás érzékelés érzékenysége paraméterből állítható. Opcióként hőmérséklet jeladóval is rendelhető. A hőmérséklet-érzékelővel felszerelt változaton 2 érintőfelület is helyet kapott. (3.kép)

     A Smart 55 termosztát gondoskodik a megfelelő komfortérzetről.  A színes kijelzőn láthatóak a funkciók és az állapotok. Ez a készülék beltéri használatra alkalmas, -10 °C és +50 °C közötti mérési tartományban. Négy bináris bemeneten keresztül feszültségmentes érintkezők fogadására alkalmas – pl. nyomógombok, kapcsolók, ablaknyitás érintkezők.(4.kép)

1.kép

2.kép

3.kép

4.kép