Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Interra ITR831-0001 - KNX-DMX gateway

Nem értékelt
Gyártó: Interra
Szállítási díj: 2.990 Ft
Várható szállítás: 2024. augusztus 06.
Elérhetőség: Rendelhető
Termék címkék:
Interra

Leírás

ITR831-0001 - Interra KNX - DMX Gateway támogatja a kétirányú vezérlést, és képes rögzíteni, lejátszani és törölni DMX programokat. Akár 4 órás felvételi idővel az Interra KNX - DMX Gateway széles körben használható olyan eszközök vezérlésére, amelyek beépített DMX-protokoll csatlakozással rendelkeznek a LED-es színvezérléshez, mint például számítógépes fény, mozgó lámpa, lézerfény stb.

Főbb funkciók:

• 3 üzemmód: DMX felvevő mód, DMX fényerőszabályzó mód (KNX-DMX) és DMX-KNX konverziós mód (1bit, 1byte adatpont)

• Támogatott kommunikációs jel: DMX512-1990, ArtNet DMX

• Legfeljebb 24 program tárolása és lejátszása, maximális felvételi idő: 4 óra

• A DMX felvevő mód 48 csatornáig támogatja a kapcsolást és a dimmelést, ami azt jelenti, hogy a DMX eszközt a KNX rendszeren keresztül vezérelheti.

• A DMX–KNX konverziós mód támogatja a kapcsolást és az abszolút fényerő-szabályozást DMX jelen keresztül akár 48 csatornán keresztül, ami azt jelenti, hogy a KNX rendszert a DMX tárolásvezérlő funkción keresztül vezérelheti.

• A DMX kimeneti jel segítségével beépített DMX-protokoll-porttal rendelkező eszközök vezérelhetők a LED színszabályozására, például számítógépes fény, mozgó lámpa, lézerfény stb.

• A KNX rendszer DMX bemenetvezérlő funkciói közé tartozik a sorozatvezérlés, a jelenetvezérlés, a kapcsolóvezérlés, a relatív fényerőszabályozás és az abszolút fényerőszabályozás.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!